Garmin treningsprogram for løpere

Er du en entusiastisk løper som ønsker mer struktur i treningen, men er usikker på hvor du skal begynne? Et tilpasset treningsprogram kan hjelpe deg med å nå målene dine, enten du har som mål å sette personlig rekord i et kommende løp eller gradvis forbedre den generelle formen din. Hvis du eier en Garmin treningsklokke, er det allerede flere treningsprogrammer tilgjengelig, rett på håndleddet.

23. feb. 2024
Tekst: Garmin
Foto: Garmin

Garmin-smartklokker tolker ytelsen din for å forstå innsatsen din og innvirkningen den har. Sett dette sammen med muligheten til å sette deg mål og spore treningshistorikken din i Garmin Connect™-appen, så blir vi overrasket om du ikke setter ny personlig rekord. Hvis du ikke er sikker på hvordan du best kommer deg fra punkt A til punkt B, bør du vurdere et av våre tre tilpassede treningsprogrammer for løpere:

3. Daglige foreslåtte treningsøkter

Hvis du elsker variasjon i treningen din, vil du definitivt sette pris på Daglige forslag til treningsøkter som din kompatible Garmin-smartklokke følger med på. Et treningsprogram trenger ikke alltid å være spesielt fokusert på et 5K-løp eller maraton – noen ganger vil du bare holde øye med ditt generelle treningsnivå. Og vi har vitenskapelig støttet forslag om nettopp det. Ved hjelp av helse- og treningsdata som er samlet inn fra Garmin-smartklokken din, og analysert av den unike Firstbeat Analytics™-plattformen, tar de daglige treningsforslagene hensyn til ulike faktorer som søvnkvalitet, stressnivå, treningsbelastning, restitusjon og mer.

Er du klar for å snøre på deg løpeskoene og nå nye personlige rekorder? Last ned Garmin Connect-appen for å komme i gang med et Garmin-treningsprogram – og ikke glem å sjekke ut Garmin nyeste løpeklokker.

Fenix 7S Pro - Sapphire Solar - 42mm

Garmin

Fenix 7S Pro - Sapphire Solar - 42mm

Unisex
11 499,-
Forerunner 965

Garmin

Forerunner 965

Unisex
8 049,-
Forerunner 165 Music GPS WiFi

Garmin

Forerunner 165 Music GPS WiFi

Unisex
3 999,-
Fenix 7 Sapphire Solar

Garmin

Fenix 7 Sapphire Solar

Unisex
10 499,-
Forerunner 265S

Garmin

Forerunner 265S

Unisex
6 199,-
Forerunner 245 Music

Garmin

Forerunner 245 Music

Unisex
4 099,-