Oakley Kato Launch
Utviklingen av teknologi

Selv når teknologien ikke eksisterte eller vitenskapen ikke hadde løsningen, fortsatte vi å prøve. De siste 45 årene med banebrytende innovasjon har ført til vårt mest revolusjonerende produkt noensinne. Oakley Kato™ er utviklet for å bidra med ubegrenset ytelse.

Oakley Kato

Oakley Kato™ kombinerer all lærdom og innovasjoner fra Oakley innen passform, form og funksjon, og er høydepunktet fra flere tiår med produktforskning og -utvikling. Radikal estetikk med et helt nytt spesialutviklet design som passer til ansiktsformen.

Oakley Kato er utviklet for å bryte grensene for ytelse, med formålsbygget design som former seg etter ansiktet for en sømløs stil. Med dens progressive, iøynefallende omslutningsdesign, kantløse arkitektur, innovative skråningsfunksjon, og flere neseputer skapes en persontilpasset passform. Kombineres Oakley Kato med Prizm brilleglassteknologi, får atleter fordelen av optimalt dekke og utvidet synsfelt.

Oakley Kato har et moderne, iøynefallende design som plasserer brilleglasset så tett på ansiktet som mulig, mens den gir optimalt med dekke, et videre synsfelt, godt feste på ansiktet og støtbeskyttelse.

Forbedringer innen optisk design har gjort det mulig å utvikle brilleglass med ekstra omslutning, samt fasthet på nøkkelområder som etterligner de strukturelle egenskapene til en innfatning.

Denne modellen selges kun i butikk og er ikke tilgjengelig for nettkjøp.

15
Populære sportsbriller fra Oakley

Uansett hvilken sport du driver med, enten det er ski eller sykling, har Oakley® et stort utvalg av solbriller med utvidet synsfelt, førsteklasses UV-beskyttelse og ultralette innfatninger. Oakley®-sportsbriller stenger ute de mest skadelige solstrålene. I tillegg har de den nyeste teknologien for å yte best mulig. Alle er tilgjengelige i ulike farger og størrelser.

Sikkert og praktisk

Med Aro hjelmene fra Oakley får du førsteklasses passform, funksjonalitet, sikkerhet og brilleintegrering som beskytter deg og forbedrer opplevelsene på ditt neste eventyr.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!