Som å løpe på skyer

On ble født i de sveitsiske alpene med ett mål: å revolusjonere følelsen av å løpe. Det hele er basert på en radikal ide. Myke landinger etterfulgt av eksplosive fraspark. Eller, som de kaller det, å løpe på skyer.

On har en rekke tekniske løpesko og klær som hjelper deg med med å nå dine mål. Ta en titt på den tekniske og lekre nyhetene under.

Løpesko

On gir bare demping når du trenger det og samtidig hjelper å pushe deg lenger. On har en enestående patenterte CloudTec®-polstring som enkelt hjelper å skyve skrittet fra og gir en naturlig overgang til forfoten, hvor Cloud-elementene er faste for en stabil holdning og et kraftig push-off. Fortsett med din individuelle løping og nyt komforten fra On.

Cloudflyer

Laget for å støtte alle løpere og målsettinger. En av de letteste og samtidig godt dempede løpeskoene i verden.

Løping på hardt underlag krever overlegen demping og slitestyrke, men skal likevel være lette og hurtige. Dette har ON løst med å bruke Helion™ skumsåle som gir maksimal demping og super energioverføring ut av steget.

Cloud X

Stabilitet. Smidighet. Allsidighet. Dominer blandede løpe- og treningsøkter med den lette og ultra-reaktive Cloud X.

Detaljene er hva som skiller Cloud X fra resten. Sockliner med dobbel tetthet, sømløs skotunge, og den nye generasjons innermaterialer setter en ny standard for komfort som ikke så lett kan ses - men definitivt kan føles.

Cloudstratus

Klar til å doble løpeturen din? For første gang fungerer to lag med Helion™-enriched CloudTec® sekvensielt for forbedret vertikal og horisontal demping. Forfotens Cloud-elementer fordeler trykket når foten din lander, og støtter deretter et kraftig fraspark når Speedboard™ skyver deg fremover. Mindre påkjenning gir mer løping.

Cloudventure Peak

Cloudventure Peak er en lett og rask løypesko som lar deg nå toppen før solnedgang. Pålitelig grep, selv i de røffeste terrengene. Og en overlegen demping som hjelper deg skånsomt ned i dalen før det blir natt.

Cloud

Her får du god demping og super komfort, og med lav såle og lite dropp passer Cloud til de fleste løpeteknikker. Elastiske lisser gir komfortabelt grep om foten og gjør det ekstra enkelt å ta dem av og på.

Cloudflow

Imponerende på grunn av sin lette vekt og ekstraordinære løpekomfort. Skoen er som en sokk som former seg rundt din fot og er så god på, at selv etter en lang løpetur vil du ikke ta dem av. Dette er en mengdeløpssko som egner seg like bra til korte løpeturer som til maraton, men også som en crosstrainer-sko.

Tekniske løpeklær

Ytelse i verdensklasse kombinert med elegant estetikk er kjennetegn på alt On setter sin logo på. Om det gjelder de velkjente skoene eller high performance løpe bekledning, lagt for maksimal ytelse uansett terreng eller forhold.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!