Året 2010 realiserte en tidligere triatlet en drøm om å revolusjonere følelsen av å løpe. Drømmen var å utvikle løpesko som tilpasset seg deg, og sko som ikke satt begrensninger på hvordan du burde løpe. Varemerket fikk navnet ON-Running.

Drømmen var å lage joggesko som kombinerte myk landing med eksplosivt fraspark. Løsningen på dette ligger i navnet til alle sko fra ON, Cloud. Cloud er individuelle podder som utgjør sålen til skoene fra ON. Disse poddene kollapser når de blir utsatt for belastning, for å bremse trykket. Da oppnår man en stabil og god demping. De samme poddene ekspanderer når trykket letter og gir deg dermed et ekstra push i frasparket. Denne følelsen kaller vi - å løpe på skyer.

Nyhet – Cloudflow 3 Team Norway.

Cloudflow er en av Ons signaturløpesko: en lett ytelsesmodell med en eksepsjonell dynamisk tur. 8 juli ble den tredje generasjonen av skoen lansert med små oppdateringer som gir stor forskjell. Den ombygde overdelen gir sømløst komfort. Videre sikrer en forbedret hælkapp en sikker passform selv når du tar skarpe hjørner - ideelt for intervaller på banen eller trange bygater.

ON Cloudflow 3 er den offisielle skoen for den norske OL-troppen under OL i Tokyo, og dette er fargevarianten man forhåpentligvis blir å se på mange podier i løpet av sommeren.

Se filmen om Cloudtec her!

Teknologi

Teknologien On bruker i skoene sine er unik og noe nytt for mange løpere. De kaller den Cloudtec. Kapslene du finner nederst i alle sko fra On, kalles Clouds. Derfor er selskapets slagord «Run On Clouds». Ved å knytte Cloud-kapslene sammen har On skapt en yttersåle som tilpasser seg til din løpestil, der hver Cloud jobber individuelt. De presses sammen vertikalt og horisontalt for en uanstrengt løpsfølelse. Eller som On kaller det – å løpe på skyer.

Vinner av årets ISPO Awards

Vinneren av årets produkt innen løp og trening | On Cyclon

On gikk av seieren under årets ISPO Award og vant årets produkt med On Cyclon innen innen løp og trening. I tillegg gikk de av med seieren og vant den høyeste prisen for sustainbility achievement

On vil sette standarder for bærekraft med en ny abonnementstjeneste. Abonnenter vil her motta et nytt par løpesko opptil to ganger i året, hvor disse er laget helt av bærekraftig polyamid. På slutten av levetiden byttes de utslitte skoene ut mot helt nye. De gamle skoene havner ikke i søpla, men kan resirkuleres i sin helhet. Dette er ment for å spare avfall og sikre verdifulle råvarer.

Tilgjengelig fra: Høst 2021

Forventet pris: 29,95 Euro / måned

Les mer på ISPO sine egne sider

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!