Møt Lars – vår sykkelambassadør

Etter tre forskjellige blogger begynner jeg å bli en erfaren mann når det kommer til å introdusere meg selv. Var vel stort sett bare det jeg rakk i de forrige forsøkene.

Jeg er syklist og familiefar. Ikke alltid i den rekkefølgen, heldigvis, men her gjennom Anton Sport skal jeg håndtere sykling. Ikke alle ting med sykkel, min oppfatning er at en sykkel har bukkehornstyre. Sti og tunge knastedekk får andre ta seg av. Gjennom mange år har jeg vært en del av landevei- og sykkelkrossmiljøet i Oslo. Faktisk helt siden arbeidsuken på ungdomsskolen har jeg hatt en eller annen interesse i sykkelverdenen, som mekaniker, som butikkmedarbeider, som distributør, men først og aller fremst som syklist. Her skal jeg prøve å dele en del av den erfaringen jeg har gjort meg, og forhåpentligvis inspirere dere alle til å komme dere ut på sykkelsetet.

Til daglig sykler jeg med Holmenkollen Cykleklubb, og her inne skal jeg også fortelle litt om hva vi driver med, og kanskje komme med noen vennlige stikk til andre klubber i distriktet vårt. Vi har inngått en avtale om samarbeid med Anton Sport, og vi er veldig glade for å ha fått med oss noen av de beste sykkelentusiaster, mekanikere, og ikke minst syklister i bransjen på laget vårt!

Noen sa en gang at intet kan sammenliknes med den enkle gleden det er å kunne sykle. Jeg kjenner meg igjen i det. Vi skal finne på mye gøy fremover, og jeg håper dere alle vil være med og ta del i det, i butikkene, på nettet, og ikke minst ute på veiene!

Bilde: Lars Blesvik