Helt siden Ortovox ble etablert i 1980 har det tyske merket laget høyteknologisk fjellutstyr som beskytter både brukeren og naturen.

Beskyttelse er Ortovox' høyeste prioritet, og da snakker de ikke bare om å beskytte fjellklatrere mot elementene. Det er like viktig for dem å beskytte naturen, dyrene og ikke minst menneskene som lager produktene.

Fra Ortovox får du alt du trenger for å få så komfortable og trygge turer som mulig, og hos Anton Sport finner du alt fra klær til sekker og redningsutstyr.

Swisswool

Ortovox er ulleksperker, og har utviklet et komfort-system som gir så høy funksjonalitet, beskyttelse og komfort som mulig ved å kombinere ull med innovative fibre.

Swisswool er klimanøytral isolasjons-ull fra sau som bor i de røffe sveitsiske Alpene. Dette gir et mykt og varmende ull som transporterer fuktighet og regulerer kroppstemperaturen, og passer som isolasjon i mellomlag og hansker

Ull ødelegger bakteriene som til vanlig legger seg på klærne og skaper dårlig lukt, som betyr at du kan bruke det samme ullplagget på turer som går over mange dager uten at dårlig lukt setter seg.

Swisswoolen reiser ikke lengre enn fra Sveits til Dinkelsbühr i Tyskland, hvor ullen blir vasket og kombinert med Ingeo (et bi-produkt av naturlige produkter) for å bli til fleecen som brukes til isolasjon i alle mulige produkter som sekker, jakker og hansker.

Redningsutstyr

Diract Voice

Ortovox Diract Voice er verdens første skredsøker som leder deg til den du søker etter med klare instruksjoner over høyttaler, for at du enda raskere skal klare finne de som er blitt tatt av et skred.

De klare og enkle instruksjonene fra søkeren forteller deg hva du skal gjøre i alle faser av søker, og gjør det den kan for å holde deg rolig i kritiske situasjoner der liv står på spill.


  • Strømlinjeformet og logisk design
  • En knapp gjør det enkelt og hurtig å velge modus
  • Display som er enkelt å avlese selv under ekstreme lysforhold
  • Passer i en hoftelomme
  • RECCO-reflektor

Rescue Set

Rescue-settene fra Ortovox gir deg alt du trenger for å effektivt lete etter personer ved et eventuelt skred.

Settene består av høykvalitets spade og probe, samt en Diract Voice-enhet.

Både spadene og probene er laget av innovative materialer som er utformet for å være lette og enkle å ha med på tur, og samtidig gi optimale sjanser for å finne de som kan ligge under snøen.


  • Moderne høykvalitets søkeutstyr
  • Enkelt å ta med på tur
  • Effektiv søking
  • Inneholder spade, probe og Diract Voice
Sekker
Tilbehør

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!