Backpacking med AirScape™

Et sentralt stykke teknologi, bakstykket er selve motoren i sekken. Osprey har konstruert AirScape™ bakpanelet for å gi mer komfort, bedre passform og økt ventilasjon og samtidig bidra til ytelse.

AirScape™ bakpanel fra Osprey er ideelt for å bære tung oppakning selv i meget teknisk og utfordrende terreng og holder bagasjevekten nær kroppen som sikrer bedre stabilitet og komfort.

Airscape™ sentrale funksjoner:

  • Ekstremt stabil vektfordeling
  • All bagasjevekten ligger nær inntil kroppen
  • Skumpadding for komfort og passform
  • Ventilert via luftstrømskanaler

Nye Aether & Ariel

De nye Aether & Ariel (og Plus-serien) har Osprey Airscape™-ryggsystemet, og er ideelle «flerdagerssekker», enten du tilbringer en uke på tur eller drar på en helgetur med mye utstyr. Med sine stabile, kroppsnære bæreegenskaper er disse sekkene som skapt for å håndtere tyngre oppakning i teknisk terreng. Sekkene er konstruert bærekraftig med høykvalitets bluesign®-godkjent nylon- og PFC-gratis belegg av høyeste kvalitet ved bruk av grønn miljøvennlig kjemi.

Talon Ghost

Begrenset utgave Talon Ghost fra Osprey er en ultra-tech-ryggsekk designet for ekstreme miljøer og er essensen av fremtidig pakkeinnovasjon fra Osprey.

Med AirScape-panel, resirkulert Mipan Regen Robic nylon bluesign med høy styrke, og et PFC-fri værbestandig belegg. Ospreys Ghost-ryggsekkene er toppen av moderne utendørsutstyret du trenger.

Talon Ghost er testet til det ytterste av Ospreys idrettsutøvere, og er en høyytelsryggsekk med enestående allsidigheten og teknologiske utviklingen av 5. generasjons ikoniske Talon-pakke-serie.

AIRSCAPE ™ BACKPANEL

Talon Ghost har det beste av tekniske baksystemer. Ospreys AirScape bakpanel har en bransjeledende sprøytestøpt bakplate, formet for å passe med kurven på ryggraden, designet for å gi smidig fleksibilitet, korsryggstøtte og stabilisering. Premium EVA-skumrygger gir komfort, luftstrøm og ventilasjon.

Talon Ghost har en innovasjonsdrevet estetikk med livteknologiske funksjoner som laptop-ermet og LidLock ™ hjelmbære.

Designet for naturen, men like imponerende på den urbane lekeplassen.

Duro & Dyna

Duro og Dyna er en løpesekk med stor kapasitet, designet for langdistanseutøvere som trenger plass til vann, klær, mat og utstyr.

Sekkene er utviklet med et kroppsomsluttende hoftebelte og passform som en vest, noe som gjør bæringen komfortabel, uten at den spretter frem og tilbake.

Talon og Tempest

Innovasjon er uendelig. Progresjon, ubarmhjertig. Utviklingen av Ospreys Talon og Tempest spenner over ti år og fem ikoniske utgaver som har vært over fjell, vann og vært igjennom stormer.

Fra lette dagsturer til utfordrende fjellterreng, den nye Talon og Tempest-serien fra Osprey stiger IGJEN, og bærer erfaringene og ekspertisen fra fortiden og fremtidens teknologi og ytelse.

Den nye Talon & Tempest har blitt satt på prøve av Osprey ambassadører som eventyrer Aldo Kane, olympisk syklist Victoria Pendleton og verdensrekord fjellklatreren Nimsdai Purja.

Features:

• Adjustable AirScape™ backpanel

• 100% recycled Bluesign Approved Regen Robic nylon fabric

• 100% PFC-free & vegan

• Injection moulded HDPE framesheet

Transporter

Transporter sekkene er robuste hverdagssekker, nå med Camo stil. Disse passer perfekt til en aktiv livsstil. De er laget i samme vannbestandige 400D nylon som de slitesterke duffelbagene, og er i tillegg utstyrt med et ryggpanel i skum med netting og polstrede skulderremmer for bærekomfort.

ARCHEON

Archeons bærekraftige form og funksjon er pakket inn i en essensialistisk design. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer, metallkomponenter og et komfortabelt ryggsystem gir en ryggsekk som er skapt for friluftslivet.

ARCANE

Arcane-serien har dype røtter i naturen og kan skilte med resirkulerte, slitesterke stoffer og holdbare metallkomponenter. Disse elegante sekkene og tilbehøret er laget for en aktiv hverdag.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!