Osprey har som mål å bli verdens mest progressive, gjennomsiktige og bærekraftige varemerke innen friluftsutstyr. 2021 er en ny milepæl på denne reisen.

Transporter serien

Uansett om du reiser med lite bagasje og unngår bagasjeavgiftene, eller om du drasser på masse utstyr rundt omkring i verden – Travel Carry bagasjebager er allsidige løsninger som gjør det enda lettere å nyte eventyrene dine. De har både hybridsekkløsninger og bagasje på hjul.

Proven Then. Proven Now.

Ospreys Heritage serie

46 år med produktdesign, produksjon og materialkunnskap har fått en konkret form med reintroduksjon av flere klassikere. Disse originale modellene viser hvor Osprey har vært og hvor de er på vei. Passformen og funksjonaliteten er velprøvd og pålitelig, mens den bærekraftige konstruksjonen og de ekstra hverdagsfunksjonene tilfører noe nytt.

The Outdoors Beckons

Discover It

Osprey henvender seg til sitt ekspanderende samfunn og ambassadører for å dele erfaringer direkte fra naturen, historiene, stedene og menneskene som inspirerer dem. Å sette fokus på unike destinasjoner som gleder og begeistrer for å restarte vårt forhold til naturen og inspirere til friluftsliv igjen.

Hvem du enn er og hvor du enn er, friluftslivet lokker - oppdag det!

Lær mer om hva som inspirerer Ospreys ambassadører

Talon og Tempest

Innovasjon er uendelig. Progresjon, ubarmhjertig. Utviklingen av Ospreys Talon og Tempest spenner over ti år og fem ikoniske utgaver som har vært over fjell, vann og vært igjennom stormer.

Fra lette dagsturer til utfordrende fjellterreng, den nye Talon og Tempest-serien fra Osprey stiger IGJEN, og bærer erfaringene og ekspertisen fra fortiden og fremtidens teknologi og ytelse.

Den nye Talon & Tempest har blitt satt på prøve av Osprey ambassadører som eventyrer Aldo Kane, olympisk syklist Victoria Pendleton og verdensrekord fjellklatreren Nimsdai Purja.

Features:

• Adjustable AirScape™ backpanel

• 100% recycled Bluesign Approved Regen Robic nylon fabric

• 100% PFC-free & vegan

• Injection moulded HDPE framesheet

ARCHEON

Archeons bærekraftige form og funksjon er pakket inn i en essensialistisk design. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer, metallkomponenter og et komfortabelt ryggsystem gir en ryggsekk som er skapt for friluftslivet.

ARCANE

Arcane-serien har dype røtter i naturen og kan skilte med resirkulerte, slitesterke stoffer og holdbare metallkomponenter. Disse elegante sekkene og tilbehøret er laget for en aktiv hverdag.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!