Osprey har som mål å bli verdens mest progressive, gjennomsiktige og bærekraftige varemerke innen friluftsutstyr. 2022 er en ny milepæl på denne reisen.

TALON & TEMPEST: THE ICON EVOLVES AGAIN

Innovasjon er uendelig. Progresjon, nådeløs. Utviklingen av Talon og Tempest strekker seg over ti år og fem ikoniske versjoner som har erobret fjell, forsert elver og motstått stormer. Og igjen reiser Talon og Tempest seg, og bærer på erfaringen og ekspertisen fra fortiden og fremtidens teknologi og ytelse.

2007

Første generasjon

Talon lanseres på markedet som den beste unisex-ryggsekken for raske fjellentusiaster. Talon gjorde seg beryktet i fjellmaraton- and Adventure Racing-fellesskapet, ved å støtte elite og utrettelige idrettsutøvere å nå sine mål.

2011

Andre generasjon

Designoppdateringer reposisjonerer Talon-serien mot et fokus på fotturer og allsidig fjellsport, og bringer spesialistteknologien til et bredere utendørspublikum. Innovativt forsterket Sil-Nylon Cordura-stoff brukes for hele serien, noe som gir vannmotstand og holdbarhet.

2014

Tredje generasjon

Damespesifikke Tempest blir lagt til serien, med en innovativ passform for kvinnekroppen. Selekontur, rygglengde, eggeplommebredde og hoftebeltestigning er alle justert for å gi en tettere og mer komfortabel bæring.

2017

Fjerde generasjon

Banebrytende sømløs korsryggen-teknologi er lagt til Talon og Tempest-ryggsystemet, noe som gir et høyere nivå av støtte. Nylon med høy styrke introduseres sammen med nye farger som gir både holdbarhet, lett ytelse og en særegen estetikk.

2021

Femte generasjon

Talon & Tempest

Med femte versjon av Talon og Tempest, slutter også denne sekke-serien seg til Ospreys vei mot mer bærekraftige produkter, gjennom bruk av høyytelses, resirkulert Robic Regen-stoff. Denne Bluesign®, høyfast nylon markerer en milepæl innen bærekraftig teknologi, og avkrefter ryktet om at bærekraft betyr kompromiss.

I tillegg til stoffene, brukes en C0, DWR-fri kjemi på serien som fjerner skadelige kjemikalier fra pakker som uunngåelig kommer i kontakt med ømfintlige utendørsmiljøer.

Talon & Tempest Pro

Talon og Tempest Pro lanseres på markedet, og hever serien for elite i fjellene. Utviklet med ekstremt fokus på lav vekt og bevegelsesfrihet. Lett, men tøft Nanofly™-stoff gjør disse sekkene ideell for raske fotturer og fjellaktiviteter, selv under de mest ekstreme forhold.

Duro & Dyna

Duro er en serie av løpssekker utviklet for å kunne bære alt du trenger på din utvalgte distanse, inkludert rumpetaske for løpere, sekker formet som hydreringsvester og håndholdte løsninger.

Damemodellen Dyna utnytter Ospreys velkjente sans for detaljer og stabile passform for å skape en høytytende løpesekk med vestlignende form.

ARCHEON

Archeons bærekraftige form og funksjon er pakket inn i en essensialistisk design. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer, metallkomponenter og et komfortabelt ryggsystem gir en ryggsekk som er skapt for friluftslivet.

ARCANE

Arcane-serien har dype røtter i naturen og kan skilte med resirkulerte, slitesterke stoffer og holdbare metallkomponenter. Disse elegante sekkene og tilbehøret er laget for en aktiv hverdag.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!