Osprey har som mål å bli verdens mest progressive, gjennomsiktige og bærekraftige varemerke innen friluftsutstyr. 2020 er en ny milepæl på denne reisen.

Soelden og Sopris

Soelden og Sopris er tekniske skisekker for turer i villmark som tilbyr førsteklasses passform og funksjon i en slitesterk pakke med lav vekt. Stoffer og materialer av høyeste kvalitet gjør at hvert gram føles lettere å bære under slitsomme oppstigninger. Den gode og stabile passformen legger til rette for dynamiske bevegelser i krevende nedkjøringer, slik at du kan spare energien din til når det virkelig gjelder.

Transporter

Transporter sekkene er robuste hverdagssekker, nå med Camo stil. Disse passer perfekt til en aktiv livsstil. De er laget i samme vannbestandige 400D nylon som de slitesterke duffelbagene, og er i tillegg utstyrt med et ryggpanel i skum med netting og polstrede skulderremmer for bærekomfort.

ARCHEON

Archeons bærekraftige form og funksjon er pakket inn i en essensialistisk design. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer, metallkomponenter og et komfortabelt ryggsystem gir en ryggsekk som er skapt for friluftslivet.

ARCANE

Arcane-serien har dype røtter i naturen og kan skilte med resirkulerte, slitesterke stoffer og holdbare metallkomponenter. Disse elegante sekkene og tilbehøret er laget for en aktiv hverdag.

Talon og Tempest

De ikoniske bestselgerene, Talon og Tempest, er laget for komfort og allsidighet, og har en uovertruffen ytelse. Talon og Tepmest føler seg som hjemme, uansett hvor du er og hva du gjør.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!