Osprey har som mål å bli verdens mest progressive, gjennomsiktige og bærekraftige varemerke innen friluftsutstyr. 2022 er en ny milepæl på denne reisen.

[ Innovate ] In Thought

Osprey ble skapt i 1974, kun med en enkelt symaskin, et hode fullt av idéer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av aller høyeste kvalitet. I dag er alt Osprey gjør gjennomsyret av innovasjon, og det hele startet med hvordan de tenker.

Designet for å gjøre turen lettere

Osprey driver kontinuerlig innovasjon for å gjøre turene dine lettere og inspirere til nye eventyr, samtidig som de setter et minimalt avtrykk på planeten.

Komfort og passform

Størrelsen og passformen på sekken er avgjørende for optimal ytelse og komfort. De har utviklet en Packsizer-app, for at du skal finne den beste ryggsekken for din kroppsfasong.

[ Innovate ] In Creation

Helt siden dag én har de viet seg til å lage produkter av høy kvalitet som har liten påvirkning på miljøet. De forsker på, tester og tar i bruk teknologier og stoffer i verdensklasse – samt de tryggeste prosessene – for å utvikle de mest holdbare bæreløsningene som ikke setter dype spor på kloden.

Teknologier og stoffer i verdensklasse

I utviklingsprosessen kombinerer de menneskelig erfaring med banebrytende teknologier, stoffer og prosesser. Slik kan de gi kundene sine det de trenger for å oppleve nye eventyr.

Ansvarlig produksjon

De bryr seg om menneskene i forsyningskjeden deres, og det demonstrerer de ved å bruke noen av verdens strengeste etiske retningslinjer for fabrikker. Den helhetlige tilnærmingen deres tar sikte på å minimere belastningen på kloden, og som et av de første medlemmene av Climate Action Corps arbeider de for å redusere og kompensere for karbonavtrykket deres.

[ Innovate ] In Action

Osprey er opptatt av å bidra aktivt til økt velferd i samfunnet og bedre miljø på planeten.

De tror ikke på at store eventyr bare er oppnåelige for noen få. Eventyret kjenner ingen grenser – det er tilgjengelig for alle, overalt der du velger å oppsøke det – og de har som mål å gi alle muligheten til å komme seg ut og oppdage det.

De støtter også miljøprogrammer gjennom direkte bidrag, holdningsskapende arbeid og initiativer som SecondLife-ordningen, som forlenger levetiden til produktene og holder dem unna søppelfyllingen.

Friluftsaktivisme

Friluftsaktivisme er en del av hverdagen til Osprey, og gjennom målrettede tiltak arbeider de med å forbedre miljøet i samfunnet, i selskapet og på planeten.

Et inkluderende friluftsliv

De ønsker å skape tilknytning og vier seg til å bygge et samfunn som er inkluderende, uansett hvor i verden de befinner seg.

Atmos & Aura

Ventilasjon og comfort i 3D. Atmos og Aura AG er et ryggsystem for sekker med Ospreys innovative AG AntiGravity™ ryggsystem. Sekkene er komfortabel når været er varmt, takket være det ventilerende hoftebeltet. Sekkene er allsidige, og passer til alle fire årstider.

Talon & Tempest

Innovasjon er uendelig. Progresjon, ubarmhjertig. Utviklingen av Ospreys Talon og Tempest spenner over ti år og fem ikoniske utgaver som har vært over fjell, vann og vært igjennom stormer.

Fra lette dagsturer til utfordrende fjellterreng, den nye Talon og Tempest-serien fra Osprey stiger IGJEN, og bærer erfaringene og ekspertisen fra fortiden og fremtidens teknologi og ytelse.

Den nye Talon & Tempest har blitt satt på prøve av Osprey ambassadører som eventyrer Aldo Kane, olympisk syklist Victoria Pendleton og verdensrekord fjellklatreren Nimsdai Purja.

Duro & Dyna

Duro er en serie av løpssekker utviklet for å kunne bære alt du trenger på din utvalgte distanse, inkludert rumpetaske for løpere, sekker formet som hydreringsvester og håndholdte løsninger.

Damemodellen Dyna utnytter Ospreys velkjente sans for detaljer og stabile passform for å skape en høytytende løpesekk med vestlignende form.

ARCHEON

Archeons bærekraftige form og funksjon er pakket inn i en essensialistisk design. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer, metallkomponenter og et komfortabelt ryggsystem gir en ryggsekk som er skapt for friluftslivet.

ARCANE

Arcane-serien har dype røtter i naturen og kan skilte med resirkulerte, slitesterke stoffer og holdbare metallkomponenter. Disse elegante sekkene og tilbehøret er laget for en aktiv hverdag.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!