Omfavn det ukjente. Utforsk stier ingen har gått. Overkom motgang. Press forbi motgang. Led flokken. Finn din storhet. Gjør det IGJEN, og IGJEN, og IGJEN

Osprey ble født i California 1974 ved en enkel symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og bygge innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Så følg drømmene dine og la de presse deg til det ytterste.

Planene våre i 2021 er kanskje ikke som vi forventet, men det er fortsatt håp. Optimismen begynner å dukke opp når vi forsiktig begynner å planlegge og forestille oss alle fremtidige eventyr.

Pandemien har lært oss at å komme seg ut i naturen er viktigere enn noensinne for vårt mentale og fysiske velvære og helse. Vi har lært oss å omprioritere våre liv og aktiviteter, og det er klart at for mange av oss er friluftsliv og naturen en favoritt destinasjon for mange av oss.

Finn det du er i stand til. Grip dagen i alt du gjør.

Innovasjon er uendelig. Progresjon, ubarmhjertig. Utviklingen av Ospreys Talon og Tempest spenner over ti år og fem ikoniske utgaver som har vært over fjell, vann og vært igjennom stormer.

Fra lette dagsturer til utfordrende fjellterreng, den nye Talon og Tempest-serien fra Osprey stiger IGJEN, og bærer erfaringene og ekspertisen fra fortiden og fremtidens teknologi og ytelse.

Den nye Talon & Tempest har blitt satt på prøve av Osprey ambassadører som eventyrer Aldo Kane, olympisk syklist Victoria Pendleton og verdensrekord fjellklatreren Nimsdai Purja.

Features:

• Adjustable AirScape™ backpanel

• 100% recycled Bluesign Approved Regen Robic nylon fabric

• 100% PFC-free & vegan

• Injection moulded HDPE framesheet

Vi må være sterke og trekke oss sammen, være tålmodig for å holde alle trygge. Akkurat nå må vi utforske lokalt og ansvarlig, mens vi venter på fornyet håp og optimisme.

Vi vil utforske IGJEN.

The Outdoors Beckons.

Bærekraft i stoffet

Osprey jobber med den anerkjente tekstilprodusenten Hyosung for å skape noe helt nytt og spennende til markedet. Osprey bruker det nye Bluesign-godkjente Mipan Regen Robic-stoffet fra Hyosung i denne produkt- serien. Derfor er Osprey et av de første selskapene som bruker dette 100% resirkulerte, GRS-sertifiserte slitesterke nylon stoffet kommersielt. Med den sterke styrken tilbyr Regen Robic Osprey et resirkulert stoff med førsteklasses teknisk ytelse og unik holdbarhet.

Dette stoffet er laget av 100% resirkulert avfall for å bevare verdifulle naturressurser. For hvert kilo resirkulert nylon sparer Hyosung CO2-ekvivalenten på seks til syv kilo med global oppvarmings-potensiale.

Transporter

Transporter sekkene er robuste hverdagssekker, nå med Camo stil. Disse passer perfekt til en aktiv livsstil. De er laget i samme vannbestandige 400D nylon som de slitesterke duffelbagene, og er i tillegg utstyrt med et ryggpanel i skum med netting og polstrede skulderremmer for bærekomfort.

ARCHEON

Archeons bærekraftige form og funksjon er pakket inn i en essensialistisk design. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer, metallkomponenter og et komfortabelt ryggsystem gir en ryggsekk som er skapt for friluftslivet.

ARCANE

Arcane-serien har dype røtter i naturen og kan skilte med resirkulerte, slitesterke stoffer og holdbare metallkomponenter. Disse elegante sekkene og tilbehøret er laget for en aktiv hverdag.

Talon og Tempest

De ikoniske bestselgerene, Talon og Tempest, er laget for komfort og allsidighet, og har en uovertruffen ytelse. Talon og Tepmest føler seg som hjemme, uansett hvor du er og hva du gjør.

Din handlekurv

Ingen varer

Gratis frakt på alle varer!

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!