Peak Performance' misjon er å gjøre det aktive livet enklere, ved å forene stil og ytelse for å skape for å skape innovative klær for et liv på farten. Produktene er definert av eksepsjonell kvalitet, banebrytende design og uslåelig ytelse.

For anything fun outdoors

Selv om vi nordmenn ofte forbinder Peak Performance med ski og vinter, er det ikke slik at svenskene med hovedkontor i Åre går ikke i hi selv om snøen blir borte. De endrer bare fokus, og gjør en hel masse andre morsomme ting ute. For de er den beste forberedelsen for enhver innholdsrik dag ut i friluft, å passe på at utstyr er tilpasser til planene, aktivitetene og kroppen din.

Vislight

One Jacket. Endless adventures.

Lukk øynene og forestill deg en jakke du kan bruke 365 dager i året. Strippet for alle unødvendige funksjoner og heller fullpakket med smart detaljer så den virkelig duger til alle morsomme utendørsaktiviteter. Nå, åpne øynene og se på den.

De lyse kontrastfarge er en sikkerhetsfunksjon hvis du har gått deg bort og trenger å bli funnet. Bare vift med armene så vil du være lettere å få øye på langt bort fra.

Den lette vekten og pakkebare designen gjør det enkelt å ta med seg på ethvert eventyr.

Fleece & mellomlag
Bukser & shorts
Tilbehør

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!