Peak Performance sin misjon er å gjøre det aktive livet enklere, ved å forene stil og ytelse for å skape for å skape innovative klær for et liv på farten. Produkter er definert av eksepsjonell kvalitet, banebrytende design og uslåelig ytelse.

Vislight kolleksjonen

For livet ute

Det er egentlig ikke så komplisert. Mellomlag, dun- og syntetiske isolasjon og beskyttende skall. Peak Performance har utstyret som takler alt slags vær som kan komme, slik at du kan utforske mer.

Vislight C Jacket

er Peak Performance' toppserie for ytterplagg, og kombinerer GoreTex-beskyttelse med komfort og praktiske løsninger. Skalljakken er laget i en kombinasjon av GoreTex Active og GoreTex Stretch, som gir en jakke med markedsledende beskyttelse mot vær og vind, og som samtidig er lettvektig, pustende og komfortabel å bruke.

Med en rekke smarte løsninger som ventilasjons-zipper i front, gjennomtenkte lommer, er denne jakken den ultimate utendørskompanjongen.

Vislight C Pants

er Peak Performance' toppserie for ytterplagg, og kombinerer beskyttelse med komfort og praktiske løsninger. Buksen er konstruert med to vannavstøtende materialer, som gjør at den har 2-veisstretch øverst, og 4-veisstretch nederst.

Nederst på buksebeina kan buksen justeres, slik at du får perfekt passform samme om du bruker høye turstøvler eller lave joggesko.

Vislight Wind Jacket

er en lettvektig skalljakke som er laget for å enkelt kunne tas på over de andre lagene dine når du trenger beskyttelse fra vinden.

Jakken kan enkelt brettes inn i sin egen brystlomme, som gjør den perfekt å ha med som en ekstra jakke i sekken.

Argon & Helium
Light SS Carbon Pants

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!