Playfinity

The Home Of Active Gaming

Kan du forestille deg at sportsøvelsene blir til nivåer i er dataspill eller blir treningen din til virtuelle spillutfordringer?

Vi gjør sport om til dataspill for å holde deg aktiv, motivert og forbedre ferdighetene dine, mens du har det gøy!

Playfinity blander fysisk og virtuell lek gjennom unikt smart sportsutstyr koblet til en gratis app full av spill, verdensomspennende spillere og virtuelle konkurranser.

Gaming football

Denne banebrytende fusjonen av fysisk og digital lek blander spenningen fra spill med ekte fotball, som gjør hvert spark i den virkelige verden til energi til kraft opp spennende virtuelle kamper.

Denne fotballen, når den er koblet til Playfinity FCs gratisapp, er din inngangsbillett til non-stop moro og ferdighetstrening, slik at du kan få kontakt med et globalt fotballsamfunn og bli en all-star-spiller i både den virkelige og virtuelle verden.

Laget for å spille alene eller med venner, like moro for spillere på alle nivåer!

Opplev fotball som aldri før! I virkeligheten og virtuell fotball: Mer spill i den virkelige verden, mer energi til videospillet ditt!

Gaming Football

Playfinity

Gaming Football

Unisex
1 299,-
SmartBall™

Smart Ballen kan du bruke til fritid så vel som trening. Playfinity har nå utviklet tre forskjellige baller, der hver enkelt har sitt spesielle bruksområdet:

Bouncy Ball: Når du trenger en ball med mye sprett og godt grep er Bouncy valget. En super ball for alle sprettespill.

Speedy Ball: Den originale SmartBallen, klar til å måle ballens bevegelser: kast, mottak, sprett, mist, fart, høyde og flytid. Godt egnet til blant annet ballkasting og fotballtriksing. Smart Ball kan også brukes sammen med Håndball-appen.

Squeezey Ball: Supermyke og lette, gir godt grep for små og store hender. Egnet hvis du skal trene på kast og mottak eller bare ha det gøy med å kaste. Den spretter ikke, så den passer også godt til innendørs-spilling.

Alle ballene har en funksjonsknapp som gjør det mulig å kontrollere appene når du spiller.

Playfinity Smart-konsoll aktivitetsmåler kjøpes separat.

Playfinity Ball

Playfinity

Playfinity Ball

Unisex
799,-
Spill

SmartBall™ Kastespill: High5 -spillet åpner en ny verden av ballspill. Den smarte ballen teller kast, måler hastighet, høyde, flytid. Dette kombineres på forskjellige måter i mange morsomme og aktive spill. Alle spillene i appen er gratis. I tillegg til de medfølgende spillene, kan du bygge egne spill i spillbyggeren.

SmartBall™ Triksespill: Gjør balltriksing til et utfordrende digitalt spill med Trix-appen. Konkurrèr i ulike trikse spill, øv ballkontrollen, få poeng, filme og utfordre venner.

Velg et spill, koble din spillkonsoll fra Playfinity til din mobil, og opplev en helt ny verden av triksing med smartballen.

SmartTrampoline™ Hoppespill: I Trampo-appen finner du mange morsomme spill som utfordrer dine hoppe-evner og stamina. Smart-konsollen teller hvor høyt du hopper, hvor mye du snurrer rundt, flytiden og hvor mange hopp du gjør.

For å bruke appen trenger du Playfinity Smart-konsoll og en av de tre ballene Speedy, Bouncy, Squeezey eller Flex Band.

Så enkelt fungerer det

 • Last ned en Playfinity®-app fra AppStore eller Google Play.
 • Velg et spill i appen.
 • Hold ballen mot mobilen – Pip, så er du med!
 • Trykk start, putt mobilen i lomma, og la lydeffektene ta deg inn i nye spillopplevelser.
 • Se resultater på mobilen, spill igjen ved å trykke på ballen eller send utfordring til dine venner.

Teknisk info

 • Bluetooth 4.2 for 70 meter rekkevidde.
 • Fylt med kvalitets sensorer fra ledende produsenter
 • Batterilevetid på opptil 80 timer
 • Med Håndball appen kan opptil 6 Smart konsoller brukes samtidig.
 • Automatisk oppgradering av Smart konsollen i alle appene.
 • Sikker i bruk for barn og unge, uten person data, in app markedsføring eller salg.

Playfinity er et system så ved å kombinere Smart som er kjernen med en ball eller flex bånd så får du nye spill muligheter. Den samme Smart kan brukes til alle spill.

Swipe for å se hvordan app'en ser ut!
14