Kraften bak Polar

Å lytte til kroppen din er én ting. Å forstå hva den forteller deg er noe helt annet. Polar hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Topputøvere over hele verden bruker Polar for å optimalisere prestasjonene sine.

Gjør som de.

Polar Vantage M serien

Vantage M2 er en multisportsklokke med smartfunksjoner, designet for selv de tøffeste treningsøktene. Kom sterkere tilbake ved hjelp av omfattende funksjoner, som inkluderer mye mer enn bare pulsmåling og integrert GPS. Få kunnskap om søvnkvaliteten din med funksjonen Nightly Recharge og dra nytte av treningsforslag basert på dagsformen din med funksjonen FitSpark. Ta i bruk Polars løpeprogram for å forbedre løpsytelsen din, og funksjonen Training Load Pro for å se hvor og hvordan treningen du gjør belaster kroppen din. Med nye funksjoner som musikkontroll, energipåfyllingsassistent og værvarsler har du alt du trenger for å holde deg oppdatert.

Polar Vantage serien

Disse multisportklokkene er designet for å hjelpe alle ambisiøse, målrettede idrettsutøvere å nå sitt fulle potensiale. Uansett hvilken sport du har valgt, vil Vantage- serien gi deg de dataene du trenger, slik at du kan fokusere på det som er viktig: hardt arbeid.

Polar Vantage V2 – Vanntett og fullspekket med Polars ekspertise innen sport og fysiologi, deriblant pulsmåling fra håndleddet, GPS, ytelsestester og restitusjonsmåling.

Bli den beste utgaven av deg selv

Den nye outdoor multisportsklokken Polar Grit X er en kompromissløs kombinasjon av robust, holdbart og lett design, og avanserte treningsfunksjoner. Med Polar Ignite får du en vanntett pulsklokke med avansert pulsmåling fra håndleddet og integrert GPS som gir deg full oversikt over dagen din, og veileder deg mot et mer balansert liv.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!