NEVER STOP – JUST SWITCH

Kjærligheten til ski er selve drivkraften for innovasjonene fra Rottefella. Alt de utvikler har som mål å skape en bedre skiopplevelse – enten du trener mot bedre resultater eller gode naturopplevelser.

I 2018 revolusjonerte Rottefella langrennssporten med lanseringen av bindingssystemet MOVE™. Med MOVE™Switch er det nå mulig å flytte bindingen for feste og glid uten å ta av deg skiene. Oppfølgeren Rottefella MOVE™ Race er spesielt rettet mot de som ønsker å maksimere glid og hvor sekundene teller! Nå har vi lansert den siste innen MOVE™ familien – med MOVE™ Tune Skate kan du fin justere bindingsposisjonen etter snøforholdene og teknikk med hele ni posisjoner.

FOR BEDRE FESTE OG GLID

MOVE™ SWITCH

Det er få ting som ødelegger mer for en fin skitur enn bakglatte ski og dårlig glid, selv en perfekt dag kan bli under middels hvis utstyret ikke spiller på lag. Med MOVE™ Switch er det lett å gjøre noe med dette. Fire ulike innstilliger gir godt feste i oppoverbakkene og god glid nedover. Med MOVE™Switch kan du nyte naturopplevelsen uten å ofre utstyret en tanke.

GRIP Vri bryteren med klokken og bindingen flytter seg forover for bedre feste.

GLIDE Vri bryteren mot klokken og bindingen flytter seg bakover for bedre glid.

FOR MAKSIMUM GLID PÅ SEKUNDER

MOVE™ RACE

MOVE™ Race er for deg som tenker bakker, sletter, utforkjøringer og sekunder og hvor skituren handler om å måle deg selv, både mot andre og egne prestasjoner. Med MOVE™ Race får du umiddelbar glid og maksimum feste. Når du vipper MOVE™ Race hendelen fremover, flytter du tyngdepunktet bakover med 30 mm. Tre små centimeter som utgjør en hel verden av forskjell.

FOR OPTIMALE SKI UNDER ALLE FORHOLD

MOVE™ TUNE SKATE

MOVE™ Tune Skate er for deg som ønsker å finjustere bindingen etter snøforhold, skienes egenskaper og teknikk. Er føret løst så flytter du bindingen bakover for bedre kontroll. Er føret hardt flytter du bindingen fremover for bedre stabilitet. MOVE™ Tune Skate har hele ni posisjoner å justere mellom.