THE ORIGINAL RUNNING BRAND

1898 er der det hele begynte. Siden den gang har Saucony med rette tatt sin plass som et av verdens ledende selskaper innen løpeverden. Bygget på en arv av ytelse, fortsetter Saucony å tilby klassens beste joggesko, løpeklær og tidløst retro fottøy som har bidratt til å forme den de er i dag. Den neste store innovasjonen har alltid vært rett ved fingertuppene deres – fra temposko til løpesko og vandresko til uformelle klassikere.

This is your world. How you run it is up to you.

#RunYourWorld

Endorphin kolleksjonen

Unbelievably fast. Endless potential.

Hver Endorphin modell har et unikt designet for å hjelpe deg å få mest mulig ut av konkurransesdagen, fartsdagen og hver dag. Kollesjonen er drevet av SPEEDROLL Technology, en avansert form for skogeometri basert på variabler som skum, fremdriftsplater, «stackhøyder» og formen på mellomsålen. Hver stil er omhyggelig konstruert for å gi deg en uanstrengt, alltid fremoverrettet bevegelse og en følelse av toppfart uansett.

Peregrine 12

No speed limits.

Oppkalt etter den raskeste fuglen på kloden, lever den smidige Peregrine 12 mer enn opp til sitt navn. Strippet for alt unødvendig og klargjort for høy hastighet i terrenget. Man kan nesten føle seg som en fugl i fri utfoldelse gjennom naturen.

Triumph 19

What dream run are made of.

Alt med Triumph 19 føles helt riktig. Med en ultra-plysj mellomsåle av PWRRUN+-demping og en fjørlignende letthet, er dette en sko som vil få deg til å lengte etter neste lange løpetur.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!