Save the Duck

Save the Duck er etiske og smarte produkter laget med tanke på fremtiden, ikke bare for å være en del av nye trender. Det viktigste fokuset er å arbeide mot et felles mål: å leve i en verden fri for dyremishandling. Derfor er merket plagg produsert 100% dyrefrie og det tillates ikke bruk av fjær, hud, skinn eller pels.

Kolleksjonene blir designet for å være den perfekte følgesvenner for globetrottere verden rundt. De er både lette, komfortable og kan enkelt komprimeres i den medfølgende posen. Perfekte å pakke med uansett årstid og reisemål, og dessuten til bruk i hverdagen.

Bærekraft

Save the Duck ser det som sitt daglig ansvar: Å forbedre bærekraften på jorden i overensstemmelse med dyrene, miljøet de lever i og menneskene som bebor den.

Mote betyr for de å vise ansvar gjennom deres handlinger og å være ærlige med kundene. Hver kolleksjon er nøye designet av Save the Ducks team for å sikre produksjon av komfortable og vakre klær med respekt for miljøet og dyr.

Veldedighet

Save the Duck samarbeider med norske og internasjonale foreninger/organisasjoner, og lanserer dedikerte prosjekter for veldedighet.

Viser 3 produkter

Filtrer og sorter

Filtrer på:

Sorter på:

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!