Save the Duck

Save the Duck er etiske og smarte produkter laget med tanke på fremtiden, ikke bare for å være en del av nye trender. Det viktigste fokuset er å arbeide mot et felles mål: å leve i en verden fri for dyremishandling. Derfor er merket plagg produsert 100% dyrefrie og det tillates ikke bruk av fjær, hud, skinn eller pels.

Kolleksjonene blir designet for å være den perfekte følgesvenner for globetrottere verden rundt. De er både lette, komfortable og kan enkelt komprimeres i den medfølgende posen. Perfekte å pakke med uansett årstid og reisemål, og dessuten til bruk i hverdagen.

Bærekraft

Save the Duck ser det som sitt daglig ansvar: Å forbedre bærekraften på jorden i overensstemmelse med dyrene, miljøet de lever i og menneskene som bebor den.

Mote betyr for de å vise ansvar gjennom deres handlinger og å være ærlige med kundene. Hver kolleksjon er nøye designet av Save the Ducks team for å sikre produksjon av komfortable og vakre klær med respekt for miljøet og dyr.

Veldedighet

Save the Duck samarbeider med norske og internasjonale foreninger/organisasjoner, og lanserer dedikerte prosjekter for veldedighet.

Giga Hooded

Giga Hooded Jacket er en lett og vattert jakke med et stoff som absorberer fuktighet og tørker hurtig. Jakken beskytter mot vann og vind, og med kunstdunet Plumtech holder den deg varm samtidig som den er lettvektig og puster.

Plumtech har mange av de samme fordelene som dun i at det er varmt, lett og kompakt, men samtidig tåler det å bli vått og er mer hygienisk enn dun.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!