I 1933 fant Björn, Alvar og Arvid Kjellström opp det første flytende kompasset. Ikke bare var det, det første kompasset i sitt slag, men det satte også den globale standarden for hvordan navigasjon fungerte.

Noen år senere, i 1935, utvidet Silva virksomheten sin med nye oppfinnelser, og introduserte sin første hodelykt, Zeiler.

Siden den tid har Silva fortsatt å utviklet og satt trender for utendørsutstyr. I dag finner du et stort utvalg av produkter, alt fra kompass, hodelykter, til bagger og annet sportsutstyr.

LØP MER - OPPLEV MER

Slipp hverdagen fri, finn din flow. Steg på asfalt. Mil på sti. Beina henter kraft fra pusten. Du ser på klokken, øker tempoet og slipper tankene fra alt annet. Uansett om du når toppen av fjellet, ytterdøren din hjemme eller dagens etappe på turen som går over flere dager, så lar du løpingen være din lader i hverdagen. Du løper for å kjenne, leve og for nærværet som treffer i hvert steg.

Passform

Bra passform er en av de viktigste aspektene når Silva utvikler nye løpevester. De kommer i ulike størrelser, slik at de skal passe nettopp din kropp. Silva Embrace System er et bæresystem som er utviklet for at Strive Mountain Pack skal være en god løperyggsekk selv når den er fullpakket. Med et bredt hoftebelte som du strammer innover er passformen omsluttet kroppen i stedet for at det skal oppleves som ekstra vekt på turen. Vekten fordeles jevnt over skuldrene, ryggen og midjen slik at sekken oppleves smidig selv på lengre turer.

Sikker

Vi vil att du skal kjenne deg sikker når du løper. Pakk med ekstra klær, vann, energi og førstehjelp ved behov. Ha kontroll på utstyrslisten når du skal løpe løp, og velg en løpevest der du får plass til det du trenger. Vi passer på at du er utstyrt med reflekterende detaljer, smarte lommer med rask tilgang til tingene dine, og andre innebyggede funksjoner slik som fløyte og feste for sikkerhetslykt, avhengig av hvilken løpevest eller sekk du trenger.

Komfort og kos

Optimal passform for full bevegelsesfrihet, smarte lommer og funksjoner med rask tilgang til energi og et materiale som er laget for å ventilere og transportere fukten. Alt for at du skal kunne kose deg på tur, nyte naturen og lade batteriene til å få mer energi i hverdagen.

HODELYKTER

Silva har en rekke ulike hodelykter som passer både til høyhastighets terrengløping, sykkelturer eller skiturer i marka, så du kan fortsette med din favorittaktivitet, selv om det er mørkt. Du kan velge mellom kraftige lykter eller lettere lykter – alt etter ditt behov og aktivitet.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!