Kjærlighet for ski og håndverk

Ski er til å gli på, og de skal gli best mulig. Du skal selv bestemme hvor fort eller sakte det skal gå, ikke skiene, og den som har prøvd å kjøre på ski som rett og slett lugger vet at glid påvirker teknikken også. Hvis det rykker litt i samvittigheten nå når du leser dette har du antakeligvis en jobb å gjøre før vinteren. Vi gjør den mer enn gjerne for deg!

Lang levetid

Så lenge skiene dine får litt kjærlighet med jevne mellomrom er det ingen grunn til at de ikke skal kunne vare i mange, mange år. Dette vet de det meste om på det moderne, men tradisjonsrike verkstedet hos Anton Sport Bekkestua. Her får de hver vinter inn hundrevis av skipar som alle skal få all den omsorgen de fortjener. Her kommer det inn ski som har blitt glemt hengende i taket på garasjen gjennom hele den varme sommeren, og ski som bare skal ha en finpuss foran en ny sesong. Her kommer det også inn ski som har vært i stygge møter med stein og grus, og havner på operasjonsbordet til Erik Jacobsen.

Helbreder dype sår

I motsetning til eieren, smiler Erik når han får lov å helbrede et par ski som før ulykken hadde levd et godt liv med pudder og luftige svev. Selv om sålen nå ligger utover benken, og du kan skimte trekjernen innerst i såret, er dette ingen sak for verkstedsmesteren å lappe sammen - akkurat som ny.

Vi henter og bringer

Det er mer enn 80 års samlet erfaring som til enhver tid er i virke på verkstedet på Bekkestua. Med tilgang til det aller ypperste av maskiner og verktøy er det fint lite av reparasjoner og service de ikke får utført. Her settes struktur i racing-ski til Norgescup, skøyteslip, langrennsprepp for vinterens mange skirenn og grundige reparasjoner av forsømte eller uheldige skisåler. Uansett nivå og pris legges det dyptfølt stolthet og kjærlighet i hver eneste jobb på hvert eneste skipar som skal ut av verkstedet på Bekkestua.

Bor du ikke i nærheten av Bekkestua? Du kan levere skiene dine i hvilken som helst av våre mange butikker på Østlandet fra Drammen i vest til Jessheim og Ski i øst, så kjører vi dem til verkstedet og tilbake for deg. De fleste butikkene har også eget verksted som tar seg av jobber som ikke involverer slip eller reparasjoner.