KASK er basert i Italia og har spesialisert seg på utvikling, design og produksjon av hjelmer, spesielt for sykling. Kask sykkelhjelmer er noe av det sikreste, mest stilfulle og elegante hjelmene som er tilgjengelig på markedet. Hjelmene brukes av Team Sky, fordi Kask legger høy vekt på hver minste detalj. Alle produktene er 100% laget i Italia og har gått gjennom de strengeste sikkerhets- og kvalitetstester for å virkelig leve opp til høye forventninger. Da kan du gjøre det du liker best – sykle så bra du kan.

Protone

Protone er toppmodellen som brukes av profflaget Team Sky. Dette er av de desidert beste hjelmene på markedet, og er en kompromissløs konkurransehjelm som kombinerer overlegen aerodynamikk med komfort, ventilasjon og stil. Hjelmen har høy sikkerhet grunnet en integrert ramme i hjelmen, og egenskaper som gir Protone lav vekt.

Mojito 16

Denne sykkelhjelmen er produsert med fantastisk passform, høy komfort og italiensk finesse. Mojito hjelmene består av 220 gram tettsittende komfort og 26 luftinntak for fullstendig ventilasjon. Med en Mojito hjelm kan du bruke all energien din på å sykle, mens du fortsatt holder hodet friskt, kjølig og trygt.

Mojito 16

Kask

Mojito 16

Unisex
1 699,-
Mojito 16

Kask

Mojito 16

Unisex
1 699,-
Rapido

Rapido er en prisgunstig kvalitetshjelm. Hjelmen er produsert i In-mold teknologi som sikrer en lav vekt, og øker sikkerheten. Perfekt for sykkelrytteren som vektlegger god passform, god kvalitet og høy komfort.

Valegro

Valegro er en lettvekts sykkelhjelm utviklet i samarbeid med profflaget Team Sky, velegnet for varme dager og krevende klatringer. Valegro er en av markedets desidert letteste hjelmer, og er en konkurransehjelm som kombinerer meget lav vekt med komfort, god aerodynamikk og super ventilasjon.