DO2

Tester: Lars Aasjord Lomsdalen

Sted: Oslo

Produkter: Ardiden trøye, Ardiden Bib-shorts og Ardiden sokker

Type aktivitet: Sykkeltur

Ardiden produktene fra DO2 sto virkelig til forventingen, normale i størrelsen, bra pris og ikke minst god kvalitet og passform.

God passform

Testopplevelse

Ardiden trøyen sitter som et skudd og er helt «true on size», sammenlignet med andre tilsvarende merker så her kan man kjøpe den størrelsen man vanligvis er. Trøyen inneholder lommer bak, med god størrelse på, slik at man får med seg en ekstra slange og noe snacks på tur - om en skulle ha behov for det. Det jeg likte ekstra godt med trøyen er at den har en tynn silikonstripe på innsiden av armen slik at den holder seg akkurat der man vil at den skal sitte, og den sklir ikke opp. Den inneholder også få sømmer som potensielt kan gnage. Trøyen har også laserkuttede ender på ermene slik at den sitter stramt og fint.

Liten fresh logo

Ardiden Bib-Shorts er plagget som imponerte meg mest. Passformen er stram og fin. På denne shortsen har de heller ikke spart på sillikonstripene på innsiden av beinet, slik at shortsen sitter akkurat på samme plass, selv etter en langtur i regnet. Paddingen er akkurat passe tykk slik at den former seg litt etter setet og man sitter i en fast og fin possisjon. Shortsen er også «true on size.»

Ardiden sokkene sitter også som et skudd! Noe av det verre en syklist opplever er at sokkene sklir ned, men disse derimot gjør ikke det å de sitter stramt og fint på foten. I tillegg puster sokkene godt og har et litt tykkere stoff på undersiden ved hælen slik at man får god kontakt med sykkelskoene.

SOKKER SOM SITTER PÅ PLASS
Ardiden Trøye SS Dame

DO2

Ardiden Trøye SS

Dame
Fjellgrå
Burgunder
Green
Violet
1 399,-
Ardiden Trøye SS Herre

DO2

Ardiden Trøye SS

Herre
Fjellgrå
Olivengrønn
Coral
1 399,-
Ardiden Sokker

DO2

Ardiden Sokker

Unisex
199,-
Ardiden Bib-shorts Dame

DO2

Ardiden Bib-shorts

Dame
1 899,-
Ardiden Bib-shorts Herre

DO2

Ardiden Bib-shorts

Herre
1 899,-