Explore Summit Series

ATHELETE TESTET. EXPEDITION PROVEN.

Enten det er til storvegg-, alpin- eller ekspedisjonsklatring, så er Summit Series™-lagsystem optimalisert for lange dager under utfordrende forhold, der hvert gram teller og hver detalj betyr noe.

Every summit is a story.

Merus vanskeligste bestigning Shark's Fin er en 6450 meters gigantisk utfordring. En ren granittvegg som krever den høyeste respekt og utømmelig stå-på-vilje. Den krever mer.

For å erobre denne toppen, og andre liknende over hele kloden, trengs en partner bygget for å heve menneskelig potensial. Å tåle naturens og tidens prøvelser. Utviklet for det beste, når det beste er på grensen.

Summit Series er laget av idrettsutøvere for idrettsutøvere. Produktene har blitt satt på prøve av noen av verdens dyktigste eventyrere under utallige ekspedisjoner og møter de tøffeste utfordringene.

When there is more at stake…

It´s more than a jacket.

Skall laget

Skallet (lag 5) gir en barriere mot snø, is og hylende vind som buffer alpinister i store høyder. Men for ikke å angre alt det gode arbeidet med de tre første lagene, må det også tillate fuktighet å slippe ut, og holde deg tørr og varm.

Det aktive laget

Dette hardtarbeidende laget (lag 3) bygger på de to første, og balanserer isolasjon med pusteevne for å holde deg komfortabel i bevegelse i kalde temperaturer.

Mellomlaget

Dette svært allsidige laget (lag 2) gir ekstra isolasjon samtidig som det jobber med baselaget for å la huden din «puste», holde deg tørr og varm.

Sekker & tilbehør

16

At the heart of Athlete Tested. Expedition Proven.™ er filosofien om at autentisk idrettsutøverinnsikt presser design- og ingeniørteamene til The North Face til å drive produktene deres videre. Deres FUTURELIGHT™-teknologi er ikke annerledes. En idrettsutøvers innsikt født i de høyeste toppene, utløste en revolusjon.

For første gang noensinne har de lagt til luftpermeabilitet til en vanntett membran. I motsetning til konvensjonelle membraner, lar nanostrukturen til FUTURELIGHT™-membranen luft passere gjennom for bedre ventilasjon og pusteevne uten å ofre vanntetthet og holdbarhet.

Denne nye nanofiberstrukturen har gjort de i stand til å lage det letteste, best pustende membran til dags dato. Et ultratynt, smidig plagg som føles behagelig og gir den beskyttelsen som trengs mot elementene i de tøffeste miljøene.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!