Hvordan vedlikeholde GORE-TEX hansker?

Fra motorsykling nedover en motorvei til ski midt på vinteren,GORE-TEX-hanskene dine holder deg tørr, komfortabel og beskyttet. For å holde dem i eventyrklare bør du følge disse enkle tipsene for å vedlikeholde de best mulig. Se også inni den indre lappen for å passe på at du gjør det riktig i forhold til din hanske.

15. sep. 2023
Tekst: GORE-TEX
Foto: GORE-TEX

Trinn 1 - vask

Rist ut hansken for å sikre at det ikke er grus eller skitt inne i hovedhåndkammeret og fingerhulene.Håndvaskes i lunkent vann. Bruk bare en liten mengde flytende vaskemiddel og ikke vask i maskinen eller renser. Ikke bruk tøymykner eller blekemiddel.

Trinn 2 - Tørk

Klem vannet forsiktig av, fra fingrene til håndleddet. Plasser hanskene med håndleddene pekende ned. Skallhansker kan tørkes i tørketrommel på lav varme. Når hanskene er halvtørre, ta dem på og lag en knyttneve for å gjenopprette sin opprinnelige form. Ikke passer de i solen eller ved noe annet varmt. Du skal heller aldri stryke hanskene.

Trinn 3 - Påfør

Når du ikke kan se noen vannperler igjen etter vask og tørken, må dupåføre et slitesterkt vannavstøtende middel (DWR). Bruket pumpespray DWR -produkt for å påføre. Bruk et vannbasert du selv ønsker skinnpleieprodukt for skinnhansker.

Spesialbehandling

Lær

Ikke legg fuktige skinnhansker på andre plagg, farget skinn kan flekke av på andre materialer når det er vått.Gjør ditt beste for å beskytte hanskene mot skader fra spenner, skikanter og andre skarpe gjenstander.

Fjerning av flekker

Følg alltid produsentens instruksjoner nøye. Bruk en forvaskbehandling og sørg for at du skyller flekkfjerningsproduktet grundig før du vasker det.

Performance Repel Plus - 275ml

Grangers

Performance Repel Plus - 275ml

Unisex
229,-
Clothing Repel - 300ml

Grangers

Clothing Repel - 300ml

Unisex
229,-
Performance Wash - 300ml

Grangers

Performance Wash - 300ml

Unisex
149,-