Velg riktig barnesykkel
Alle forutsetninger for de gode minnene

De færreste av oss husker veldig mye av å ha lært å sykle, men allikevel er det gode sjanser for at du har sterke minner knyttet til sykkel-opplevelser i barndommen. Det kan være glimt av en ny, skinnende doning i vårsol; skrekkscener fra da du første gang opplevde hva løs strøgrus på asfalt kan forårsake; første sykkeltur helt alene.

Det som er sikkert er at sykler og sykling er en stor del av oppveksten. Noen tryn og uhell hører med, men det er ingen grunn til at utstyret skal stå i veien for de gode minnene.

Da er det først og fremst viktig at sykkelen har riktig størrelse - særlig er en sykkel som er for stor både tung å sykle på og vanskelig å føle seg trygg på. Så skal selvfølgelig sykkelen fungere lett og pålitelig mekanisk, og det er en fordel hvis vekten på sykkelen står i forhold til størrelsen. Altfor ofte er barnesykler blytunge drog som følge av billige deler for å holde prisen nede.

Hos oss finner du et stort utvalg av barnesykler i alle størrelser og varianter, fordi vi mener at også barn fortjener utstyr som passer perfekt!

Til de minste

10" og 12" for opptil fire år.

16"

Tre til seks år, eller skrittlengde 40 cm til 55 cm.

20"

Fem til åtte år , eller skrittlengde 55 cm til 63 cm.

24"

Åtte til tolv år, eller skrittlengde 60 cm til 72 cm.

Til de største

Sykler som passer i overgangen fra barn til voksen.

Din handlekurv

Ingen varer
Forsett å handle