M6 Mantra
Unisex

8 999,-
40% SUPERBONUS Dette produktet gir 3 599,- i bonus frem til 01.05.2024

Velg farge (Red)

 • Red

Om produktet

Hvordan forbedrer du en legende? Du beholder egenskapene som gjorde skiene berømte og legger til de nyeste innovasjonene, som tillater fremgang der du for et år siden ikke kunne se rom for forbedring.

Mantra M6 kommer igjen med en flerlags trekjerne og tupp- og hælrocker. Men i kommende sesong vil den nydesignede skien for første gang tilpasses et 3D-radiussidekonsept med en skreddersydd Titanal-ramme. Ved å tilpasse Titanal-komponentene til de forskjellige skilengdene og dermed til skiløperens proporsjoner, kan ikke bare tip og tail optimaliseres i vekt, men også tverrgående stivhet kan påvirkes, og dermed forbedres kjøreegenskapene. Dette...

Hvordan forbedrer du en legende? Du beholder egenskapene som gjorde skiene berømte og legger til de nyeste innovasjonene, som tillater fremgang der du for et år siden ikke kunne se rom for forbedring.

Mantra M6 kommer igjen med en flerlags trekjerne og tupp- og hælrocker. Men i kommende sesong vil den nydesignede skien for første gang tilpasses et 3D-radiussidekonsept med en skreddersydd Titanal-ramme. Ved å tilpasse Titanal-komponentene til de forskjellige skilengdene og dermed til skiløperens proporsjoner, kan ikke bare tip og tail optimaliseres i vekt, men også tverrgående stivhet kan påvirkes, og dermed forbedres kjøreegenskapene. Dette bevarer den kjente stabiliteten til en Titanal-ski, samtidig som Mantra M6 blir merkbart lettere og mer smidig å kontrollere.

Mantra M6's håndtering forbedres også av den tilpassede karbontuppen. Den dedikerte plasseringen av karbonfibrene resulterer i en presis tipprespons og forbedrer betydelig skiens tverrgående stivhet. Oppsummert er Mantra M6 enda mer allsidig enn sin forgjenger og tilbyr igjen maksimal moro!


 • 3D Radius Sidecut: Tre radier i en ski for maksimal sving og hastighet. Bruk av lange radier på tip og tail for store svinger og høy hastighet. Enkel styring og manøvrerbarhet. Motstandsdyktig mot forstyrrelser på tuppen. Ingen radiusbegrensning og enkel svingavslutning. Bruk av kortere radius i sentrum for korte svinger og lavere hastighet. Ekstremt enkelt å starte korte svinge. Påfallende smidig. Uanstrengt og jevn i kort svinger.
 • Base P-Tex 2100: En sinteret høy-tetthet og høy-molekylær polyetylen-base med utmerkede gli-egenskaper og høy holdbarhet.
 • Full sidevegg: Direkte og sterk energioverføring med full-lengde sidevegger.
 • Multilags trekjerne 1: Sideveggen er laminert med ekstremt stabile lag av tre på sidene av sandwichkjernen. I kombinasjon med et mer fleksibelt, lettere tre som er bygget inn i midten av sandwichkjernen, gir dette mange fordeler: Hardtre-delen umiddelbart ved siden av sideveggen påvirker høyere kraftoverføring, forbedrer kantgrep og støtter kanten mot ytre påvirkninger. Den lave vekten av den myke tredelen i midten av skiene gir mer smidighet og manøvrerbarhet samtidig som den reduserer totalvekten på skiene. Kombinasjonen av begge treslag som løper gjennom hele skiens lengde bidrar til en optimal fordeling av stivheten, noe som øker styringsnøyaktigheten. Dette er den første og eneste sidevegg-/kjerneteknologien beregnet for aggressiv bruk i bakken og racing.
 • Tilpassede karbon-tupper: I denne innovative produksjonsprosessen produseres de nye skreddersydde karbontuppene ved å brodere de individuelle karbonfibrene på et bæremateriale. Dette gjør det mulig å plassere dem nøyaktig langs stresslinjene og åpner helt nye muligheter for ytelsen på skiets front, noe som har avgjørende innflytelse på skiens håndtering. Stivheten, tverrstivheten og dermed skikarakteristikkene kan spesifikt justeres via fibertykkelsen og millimeterpresis justering. På denne måten leder fibrene dynamikken til områdene på skiene der de trengs. De synlig integrerte, skreddersydde karbontuppene er lette, tillater en smidig shovel-reaksjon med mindre innsats og bygger raskt opp energi. De skreddersydde karbontuppene når dermed et nytt nivå av presisjon, direkte tupp-reaksjon og aktiv skiglede.
 • Skreddersydd titanal-ramme: Völkls nye nøkkleteknologi kalles Tailored Titanal Frame. I motsetning til det tidligere designet er bredden på titanalen tilpasset nøyaktig til hver enkelt skilengde. Dette resulterer i en Tailored Titanal Frame, som er plassert over sidemuren langs tip- og tail-området av skiene for å gi ønsket demping og tverrgående stivhet. Størrelsen på rammene tilpasses skiløperens høyde, skiferdigheter og styrke. Dette betyr at lengre ski har høyere titanalinhold for mer stivhet, mer direkte kraftoverføring og kraftigere demping. Jo kortere lengde, desto lavere er titanalinnholdet, noe som gjør skiene mer smidige, slik at mindre, lettere og mindre kraftige alpinister kan utnytte skiens fulle potensiale. I tillegg til de tilpassede Titanal-rammene er det en annen, tynnere titanallag i bindningsområdet, som gir skiene nødvendig styrke, men også smidighet. Resultatet: Tilpasset titanal-rammeteknologi gir en uovertruffen kombinasjon av smidighet og høy hastighetskontroll.
 • Tip & Tail Rocker: Bøyer oppover bare i shovel- og tail-områdene, med en camber-form i midten.
 • Trekjerne: Spesiell PU-konstruksjon med en trekjerne.

 • Mål @163cm: 135-96-119mm, Radius: 14m, Vekt: 1840g
 • Mål @170cm: 135-96-119mm, Radius: 16m, Vekt: 1935g
 • Mål @177cm: 135-96-119mm, Radius: 18m, Vekt: 2070g
 • Mål @184cm: 135-96-119mm, Radius: 19m, Vekt: 2150g
 • Mål @191cm: 135-96-119mm, Radius: 21m, Vekt: 2240g

Hos Anton Sport kan du sette sammen din egen alpin-pakke å få 25% medlemsrabatt eller topptur-pakke og få 20% medlemsrabatt på ordinære priser ved kjøp av ski, binding og støvel

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura