Völkl

Völkl har produsert ski i Straubing, Tyskland siden 1923 og er en av verdens eldste skifabrikker. De er kjent for kvalitet og innovasjon, og har gjennom årene produsert en rekke testvinnende produkter. Völkl satser på nye materialer og avansert teknologi, kombinert med erfaring og godt håndverk, som resulterer i en unike skiopplevelse.

Freeride/Allmountain

For de som ønsker seg en ski som passer til det meste kan en All Mountain ski være et godt alternativ. Skiene passer godt utenfor løypemerkninger, men også i preparerte løyper.

Parkski

Parkski er relativt smale ski med tupp i begge ender som er beregnet på triksing på hopp, rails, bokser og alle andre elementer du finner i parken.

Bakkeski

passer for deg som skal kjøre i og rundt preparert bakke.

Dalbello

Dalbello ble grunnlagt i 1974, og har siden da produsert over 13 millioner par skistøvler. De er verdens tredje største støvelprodusenten – både den som vokser raskest, og den eneste store produsenten som kun fokuserer på alpinstøvler. Dalbello var et av de første merkene som fokuserte på frikjøring, og takket være deres unike Cabrio-design er de i dag ledende innen frikjøring og jibbing.

Bakkestøvler
Fristøvler