!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

WP Recovery Drink 50g
Unisex

Ikke medlem: 49,-

Velg farge (Kakao)

 • Kakao

Velg størrelse

Om produktet

Enervit Sport til utholdenhetsidretter er Recovery Drink et produkt basert på karbohydrater for å bli brukt til intensiv og lang innsats av musklene i et treningsmiljø. Karbohydrat bidrar til restaurering av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter høy intensitet og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og tomme glykogenlager i skjelettmuskulaturen (den fordelaktige virkning oppnås med en karbohydratinntak på totalt 4g pr kg kroppsvekt av alle ressurser, i oppdelte doser i løpet av de første 4 timer og ikke senere enn 6 timer etter høy intensitet og/eller langvarig fysisk trening fører til muskeltretthet og utarmet...

Enervit Sport til utholdenhetsidretter er Recovery Drink et produkt basert på karbohydrater for å bli brukt til intensiv og lang innsats av musklene i et treningsmiljø. Karbohydrat bidrar til restaurering av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter høy intensitet og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og tomme glykogenlager i skjelettmuskulaturen (den fordelaktige virkning oppnås med en karbohydratinntak på totalt 4g pr kg kroppsvekt av alle ressurser, i oppdelte doser i løpet av de første 4 timer og ikke senere enn 6 timer etter høy intensitet og/eller langvarig fysisk trening fører til muskeltretthet og utarmet glykogen i skjelettmuskulaturen).

 • Anbefalt bruk:
 • Forbered en porsjon ved å oppløse innholdet som svarer til 50 g av produktet (1 pose) i 350 ml vann. Ta en porsjon umiddelbart etter en intensiv eller veldig lang trening. Ristes godt i en flaske.
 • Innhold:
 • Maltodekstrin (81,8%) - L-leucin (4,9%) - Syre: Sitronsyre - L-isoleucin (2,4%) - L-Valin (2,4%) - Flavor - L-glutamin (2% ) - fortykningsmiddel: natrium - surhetsregulerende middel: kalium citrater, natriumkarbonater - fortykningsmiddel: hydroksypropyl - L-askorbinsyre - søtningsmidler sukralose, acesulfam K - D-a-tocoferylacetat - Dye: karoten - nikotinamid - pyridoksinhydroklorid - riboflavin - tiamin-hydroklorid.

Kan inneholde spor av melk, soyabønner, egg.

Ikke overgå anbefalte doser. Anbefales ikke for barn og gravide, og ikke i lange perioder uten å konsultere lege. Produktet bør brukes som en del av et variert kosthold og helsebringende livsstil.

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura