Drømmen om landeveien
Høy fart på fin asfalt

Hvis asfalt er underlaget og «maks» er fartsinnstillingen, er det landeveissykkel som gjelder, enten det er til trening eller pendling. Det betyr imidlertid ikke at en racer er en racer, og på en racer sitter man ofte lenge, så det er spesielt viktig å få riktig sykkel og oppsett.

Supersix

SuperSix EVO er den ultimate landeveissykkel. Designet med alle nøkkelfaktorer av ytelse, vekt, stivhet, styrke, kjøreegenskaper og aerodynamikk og prikken over i'en: trådløs giring med Shimano Di2.

CAAD - Maksimal valuta for pengene

De helt nye Cannondale CAAD er lett, rask, responsiv og livlig ramme etter en hvilken som helst standard - og Cannondale leverer den med komponenter over hele skalaen. Enten du er på jakt etter en aggressiv sykkel som tråkker som et uvær, liker å få mest mulig for pengene, eller bare har et nært og personlig forhold til aluminium - så finnes det en CAAD for deg.

Topstone

En enestående grus-racer med ekte fjæring. Dette er den mest offroad-dyktige og komfortable landeveissykkelen som noen gang er laget. Enten du er på flere dagers tur på bakveier, utforsker korte utflukter på nye stier eller gjør den daglige ruten til og fra jobben, er Topstone det beste valget.

Synapse - Kapabel allrounder

Synapse er en fantastisk allrounder: På den ene siden er den en rendyrket langtursykkel som byr på litt ekstra komfort og en noe (men bare en tanke) mer oppreist sittestilling enn SuperSix EVO. På den andre siden er den en kapabel rittsykkel som gang på gang har vist hva den i stand til under ryttere fra Cannondale-laget, særlig på fransk og belgisk brostein.

Sykkeltilpasning

Selv om sykling anses som en skånsom måte å trene på, er sjansen for belastnings- skader absolutt til stede. Optimal tilpasning av sykkelen reduserer risikoen for kjipe skader og gjør deg dessuten til en gladere og raskere syklist.

Jakten på den perfekte sittestillingen

Er du sikker på at din sykkel er riktig innstilt? Alle andre svar enn «javisst!» burde føre deg rett til Anton Sykkeldelisk i Bogstadveien. Uavhengig av om du er en ivrig landeveisrøver med en haug Styrkeprøver på samvittigheten eller pendler om kapp langs Frognerstranda er det mye å hente. Så lenge du tilbringer en del av tiden din på et lite, hardt sete er sittestillingen så viktig at den utvilsomt er verdt en runde med proff sykkeltilpasning.

En sykkeltur består av en serie på tusenvis av ganske like tråkk. Risikoen for skade som følge av en liten belastningsfeil øker betraktelig ved såpass monotont arbeid. En skikkelig tilpasset sykkel vil ikke bare gi deg færre plager og større sykkelglede, men også gjøre tråkket ditt mer effektivt!

Din handlekurv
Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!