Tecton X 2
Dame

2 999,-
Du får minimum 299,- i bonus

Velg farge (STV/Strata/Virtual Blue)

 • STV/Strata/Virtual Blue
 • OFNS/Orchid Flower/Night Sky
 • CJFM/Cherries Jubile/Flame

Om produktet

Der var den allerede, vol 2 av kanskje fjorårets mest kritikerroste terrengsko. Denne skoen har alt du kan drømme om i en terrengsko. Hvertfall hvis målet er å løpe lenge og raskt, i variert terreng. Vi snakker mye demping, karbonplate, vibram yttersåle og fantastisk passform. Alt dette pakket inn i utrolige 239 gram!

Tecton X 2 kommer med Matryx overdel. Dette er et svært hydrofobisk (lar seg ikke bli fuktig og drenere vann svært godt) materiale, det er lett i vekt, men samtidig veldig slitesterkt. Tørker raskt og har med andre ord gode egenskaper for å kunne løpe lenge i terrenget. Matryx overdelen har også tynne karbontråder liggende på ...

Der var den allerede, vol 2 av kanskje fjorårets mest kritikerroste terrengsko. Denne skoen har alt du kan drømme om i en terrengsko. Hvertfall hvis målet er å løpe lenge og raskt, i variert terreng. Vi snakker mye demping, karbonplate, vibram yttersåle og fantastisk passform. Alt dette pakket inn i utrolige 239 gram!

Tecton X 2 kommer med Matryx overdel. Dette er et svært hydrofobisk (lar seg ikke bli fuktig og drenere vann svært godt) materiale, det er lett i vekt, men samtidig veldig slitesterkt. Tørker raskt og har med andre ord gode egenskaper for å kunne løpe lenge i terrenget. Matryx overdelen har også tynne karbontråder liggende på tvers som låser foten godt og bidrar til at den sitter på plass time etter time, uansett vær og føre. Tåboksen har blitt et lite hakk romsligere og tåhetten mer beskyttende hvis man skulle være uheldig å sparke borti.

ProFlyX konstruksjonen i mellomsålen (øvre del mot foten) er relativt myk for å dempe godt og gi komfort. Nedre del av mellomsålen er fastere og mer gummiert, dette gir fantastisk respons mot underlaget samtidig som det beskytter godt. Mellom disse lagene er det to parallelle karbonplater som ligger ved siden av hverandre i hele skoens lengde. Karbonet stiver av og gjør at energien du påfører underlaget i frasparket skyver deg fremover. Med to tynne plater istedenfor en bred beholdes også mye løpsfølelse og dynamikk mot underlaget. Noe som er viktig når man beveger seg raskt på ulendt underlag. Platene med karbon gjør også en god jobb som «rock plate» og beskytter foten mot spisse steiner og annen juling foten utsettes for. Med HOKA sin sålegeometri (agressiv meta rocker) og en HUBBLE HEEL for god stabilitet blir det komplett!

Yttersålen har en god samling av 4mm dype Vibram Megagrip knaster med Litebase teknologi. Den grommeste gummiblandingen i sin letteste form. Knastene er strategisk plassert for å holde vekta på skoen nede, samtidig som den skal føles trygg på ulikt underlag.

En fullblods terrengsko for både korte og lange terrengløp, den hjelper deg opp og frem når du skal gi gass og den tar vare på foten og beina når du skal senke tempoet og holde på lenge. Skoen har nok demping til at transport på vei og/eller lengre turer på grus ikke byr på problemer. Fine stier, kjerreveier og «lett markaterreng» er nok favoritten, men den gjør seg heller ikke bort når terrenget blir mer krevende. Tecton X 2 har rett og slett hele pakka!


 • Matryx-overdel: slitesterk, drenerer godt, lettvektig
 • ProFlyX konstruksjon i mellomsålen for myk demping
 • To parallelle karbonplater stiver av og gir god respons
 • Agressiv meta rocker sålegeometri
 • Hubble Heel for god stabilitet
 • Vibram Megagrip knaster 4mm
 • Dropp: 5mm
 • Vekt: 295 gram @38 2/3
 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura