Rottefella er en norsk utendørs pioner og verdens største utvikler og produsent av langrenns-, telemark- og fjellski-bindinger. Med nesten 100 års erfaring og kunnskap utvikler de produkter som skaper flotte utendørsopplevelser og gode prestasjoner. Deres visjon er å inspirere alle til en aktiv livsstil utendørs og sørge for topp prestasjoner til de beste.

HVA ER MOVE?

Hvor mange ganger har du ikke ønsket å få bedre feste, bedre glid eller aller helst begge deler, når du er ute på ski?

Vi gjetter at dette skjer temmelig ofte i løpet av en vinter, uansett om du er på en hyggetur, trener eller går langrenns konkurranser. Rottefella MOVE kan med svært enkle grep gi deg bedre feste og bedre glid, uten at du behøver å ta av deg skiene. Med litt trening gjør du det til og med i fart.

ROTTEFELLA MOVE SWITCH

Dette er løsningen for alle som ønsker seg mange gode skiopplevelser uansett forhold og terreng og om du går med festesmøring eller felleski. Med MOVE Switch kan du justere bindingen for å få både bedre feste og glid uten å ta av deg skiene, og med litt trening kan du også gjøre det i fart. Du kan velge mellom fire ulike stillinger – nøytral, to knepp bakover for bedre glid og ett knepp frem for bedre feste.

ROTTEFELLA MOVE RACE

Ønsker du umiddelbar forbedring av glid på sletter og i utforkjøringer? Er du opptatt av å måle deg selv både mot andre og mot egne prestasjoner? Har du gått et langløp eller lange turer på ski og irriterer deg over at festesmøringen slites av og dermed ikke holder hele veien? MOVE Race er laget for deg som liker å gå fort på ski, i eller utenom konkurranse, med eller uten feste. Med en enkel håndbevegelse vipper du hendelen på MOVE Race frem for å flytte tyngdepunktet bakover med 30mm. Dermed løfter du skiene opp og du for mindre kontakt med snøen. Ved å flytte bindingen bakover når du ønsker maksimal glid, sliter du også mindre på festesmøringen og den holder lengre. MOVE Race er laget for å brukes i fart og for å gjøre deg enda raskere.

ROTTEFELLA MOVE TUNE

Noen ganger er det de aller minste detaljene som har den største effekten. MOVE Tune lar deg finjustere bindingen med hele ni posisjoner – 6, 12 eller 18 millimeter frem, nøytral posisjon, samt 6, 12, 18, 24 eller 30 millimeter bakover. MOVE Tune fungerer spesielt godt for å få kontroll på dine skøyteski.

Når det er løs snø og ujevnheter i løypa, er det lurt å ha lite trykk fremst på skiene. Det får du ved å skru MOVE Tune bakover til det føles perfekt og du har ski som flyter oppå snøen. Er du ute og skøyter på hardt føre vil du ha mer trykk framme for å hindre at skiene blir ustabile, og da skrur du MOVE Tune fremover. Det gir deg også enda bedre kantkontroll.

Move Tune Skate Kit NIS

Rottefella

Move Tune Skate Kit NIS

Unisex
1 649,-
MOVE Switch Kit for NIS 2.0/3.0

Rottefella

MOVE Switch Kit for NIS 2.0/3.0

Unisex
1 649,-
MOVE Race Kit for RMP

Rottefella

MOVE Race Kit for RMP

Unisex
1 899,-
MOVE Race Kit for IFP

Rottefella

MOVE Race Kit for IFP

Unisex
1 899,-

Rottefella Xplore er en innovasjon innen fjellskiutstyr som gir økt skiglede og nye opplevelser. Rottefella Xplore Off-Track er et nytt bindingssystem som gir bedre mobilitet ved gange i alle typer terreng og økt stabilitet ved nedoverkjøring. Bindingen kommer med en allsidig utskiftbar flex, som er designet for å gi en god brukeropplevelse ved gange og nedoverkjøring. Rottefella Xplore fungerer like bra til langturer over flere dager som til kortere turer i nærområdet ditt. Gå der du vil, oppdag nye stier i kjent terreng eller utforsk ukjente steder utenfor løypa. Eventyret er nærmere enn du tror.

De beste opplevelsene måles ikke i mil, men i smil! Oppdag mer og oftere med Rottefella Xplore.

Xplore BC Offtrack Binding

Rottefella

Xplore BC Offtrack Binding

Unisex
2 399,-
Rottefella Xplore BC leash

Rottefella

Rottefella Xplore BC leash

Unisex
299,-